Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1966 Buick Electra 225 Custom Convertible ##15.800 MIL##

1966 Buick Electra 225 Custom Convertible ##15.800 MIL##

1966 Buick Electra 225 Custom Convertible ##15.800 MIL##

DEN MEST POPULÄRA BILEN PÅ MIKE'S GARAGE JUST NU!

Årsmodell: 1966
Pris: 199.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Den här eleganta "deuce-and-a-quartern" köpte Clay av en vän till familjen för 40 år sedan. Den har rullat totalt 15800 mil och är alltid förvarad i garage. Lacken i Verde Green Metallic och cabben är ca 15 år och fortfarande i fint skick. För övrigt är den i det närmaste i orört, fint och representabelt originalskick. Den går kalasfint och är en fröjd att köra. Den 325 hästar starka 401:an tillsammans med TH400:an gör jobbet med bravur. Modellen är tillverkad i futtiga 7175 ex. Nybesiktigad. Ring 0703158080 för en trevlig provtur!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/464/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.