Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1951 Willys Jeep Station Wagon ##5.750 MIL##

1951 Willys Jeep Station Wagon ##5.750 MIL##

1951 Willys Jeep Station Wagon ##5.750 MIL##

Årsmodell: 1951
Pris: 149.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

När såg du en sådan här senast?!.. Detta är en mycket ovanlig Station Wagon i ett särdeles fint skick. Den väcker massor av uppmärksamhet med sitt sympatiska utseende. Motorn, en 4-cylindrig F134 Hurricane på 71 hästar, puttrar fint och växlar gör man med "three on the tee" plus overdrive. Den är mysig att köra och lär bli en snackis på sommarens träffar. Slå en signal på 0703158080 så kör vi!..

Ps. Byte med annat amerikanskt kan eventuellt diskuteras på denna...

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/497/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.