Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1962 Cadillac Sedan Deville ##16000 MIL##

1962 Cadillac Sedan Deville ##16000 MIL##

1962 Cadillac Sedan Deville ##16000 MIL##

Årsmodell: 1962
Pris: 189.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En extra stilig och fin originalvagn i Newport Blue Metallic med Blue Leather/Cloth-inredning. Bilen har levt ett lugnt liv hos tre ägare och har bara rullat 16000 svenska mil. Den går fantastiskt fint och mjukt, som en Cadillac skall helt enkelt. Den är nybesiktigad med blankt papper på både reg- och kontrollbesiktningen – och den behöver aldrig besiktigas igen. Missa den inte... ring 0703158080 och boka en skön provtur!

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/499/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.