Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1966 Ford F-250 Pickup Truck

1966 Ford F-250 Pickup Truck

1966 Ford F-250 Pickup Truck

Årsmodell: 1966
Pris: 139.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Den här rostfria*, supersympatiska trucken kommer direkt från Eureka, Montana ("Where a man is a man and the moose is afraid"). Väl här har den gåtts igenom mekaniskt, fått ny vindruta, lackerade fälgar och kapslar samt nya 10-ply tires. Den är hur bra som helst att köra med sin vridstarka 390" och 4-växlade låda. Och den är besiktigad för all framtid med blankt papper på både reg- och kontrollbesiktningen. Slå en pling på 0703158080 så kör vi!..

*det bruna du ser på bilderna är just bara en skön patina, det finns ingen "riktig" rost på bilen.

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/501/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.