Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1971 Ford F100 Pickup "MUSCLE TRUCK"

1971 Ford F100 Pickup "MUSCLE TRUCK"

1971 Ford F100 Pickup "MUSCLE TRUCK"

Årsmodell: 1971
Pris: 239.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Direkt från torra North Carolina kommer den här fina sleepern. Hade det inte varit för de feta Mickey Thomson-mackorna bak hade man trott att det "bara" var en superfin gammal pickis. Under läppen ligger en välbyggd 393" stroker på 450 HP. Kopplad till den en TCI automat med 3000 i stall speed och mellan bakhjulen en kortad 9-tums Positraction med 4:10 i utväxling. Trucken är rostfri och i ett galet fint skick (som synes på bilderna). Den rör på sig ordentligt och låter brutalt, när man så vill!... Den är besiktigad med blankt papper på både reg- och kontrollbesiktningen och redo för dubbla lakritsremmar med din fot på gasen. Lämpligen nog medföljer två sprillans nya baksvålar! Slå en pling på 0703158080 så burnar vi!.. ;)

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/502/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.