Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1949 Buick Roadmaster S70 Touring Sedan ##12500MIL##

1949 Buick Roadmaster S70 Touring Sedan ##12500MIL##

1949 Buick Roadmaster S70 Touring Sedan ##12500MIL##

Årsmodell: 1949
Pris: 179.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Roadmaster Series 70 är Buicks största och mest påkostade "top-of-the-line"-modell med den legendariska steglösa Dynaflow-automatlådan. Beckys far hade ägt denna Touring Sedanen sedan 80-talet, då han hade köpt den av förste ägaren. För 5 år sedan fick den en "major overhauling" med ny inredning, genomgången motor/låda med nya packningar och slitdelar, helrenoverade bromsar,nya däck,ny vattenpump, kylare, hjullager,stötdämpare,mm... Nu hade far gått bort och det var dags att sälja. Den är i gott bruksskick utanpå, mycket fin inuti, snygg i motorrummet, anständig i bagaget och snustorr, utan rost, under. Förutom det som fixades för 5 år sedan så upplevs bilen som strikt originalskick. 320" rakåttan går fantastiskt fint och Dynaflow-automaten gör jobbet perfekt - det finns inget som motsäger att den rullat de 12500 svenska milen som mätaren visar. Körupplevelsen ger helt enkelt en känsla av att sitta i farmors knä! Den är besiktigad för evigt med blankt papper på både reg- och kontrollen. Slå en pling på 0703158080 så myser vi...

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/503/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.