Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1959 Buick Electra 225 4dHT ##9200 MIL##

1959 Buick Electra 225 4dHT ##9200 MIL##

1959 Buick Electra 225 4dHT ##9200 MIL##

DEN MEST POPULÄRA BILEN PÅ MIKE'S GARAGE JUST NU!

Årsmodell: 1959
Pris: 199.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Ben och Felicia köpte det här rymdskeppet av förste ägaren för 15 år sedan. De lät lackera om den i en modernare GM-färg och har fått många "thumbs up" på lokala bilträffar sedan dess. Nu står den här, nybesiktigad för första och sista gången och väntar på en ny ägare. Detta är Buicks top-of-the-line-serie Electra 225 samt den ovanliga 4-window Flat Top-modellen som bara tillverkades i 10491 ex. 325 hästars 401 Nailhead V8:an levererar och den är komfortabel och skön att köra. Slå en signal på 0703158080 så tar vi en tur...

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/510/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.