Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1955 Dodge Royal Sierra Wagon ##19960 MIL##

1955 Dodge Royal Sierra Wagon ##19960 MIL##

1955 Dodge Royal Sierra Wagon ##19960 MIL##

Årsmodell: 1955
Pris: 155.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Här får du möjligheten att köpa något riktigt ovanligt; en 1955 Dodge Royal Sierra herrgårdsvagn, tillverkad i futtiga 5506 ex. Det är en kalifornienbil som rullat 19.956 svenska mil. Den är i ett formidabelt originalskick och har den attraktiva färgkombon Sapphire White över Heather Rose. Motorn är en 270 cu in Red Ram Hemi och den är treväxlad med overdrive. Bilen är nyligen totalt genomgången vad gäller bromsar, service, mm med kvitton på runt 30000 kr. Den är även nybesiktigad och behöver aldrig visas upp mer igen. Missa inte chansen på denna supersympatiska hågisen; ring 0703158080 direkt och boka en provtur...

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/516/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.