Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1967 Pontiac Catalina Convertible ##16.966 MIL##

1967 Pontiac Catalina Convertible ##16.966 MIL##

1967 Pontiac Catalina Convertible ##16.966 MIL##

Årsmodell: 1967
Pris: 159.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Jerry ägde en Pontiac-Cadillac dealer ship och sålde den här ny 1967. 1991 köpte han tillbaka den av damen som hade ägt den sedan dess. Han lackerade om den i originalkulören Signet Gold och kromade om kofångarna och njöt av den fram till 2016 när den hamnade i Sverige. Den har rullat strax under 17000 svenska mil, varav några hundra i sommar på långturer och cruisingar, utan problem. Mycket är nytt och bytt på senare tid, bl a: cab med glasruta, cabskydd, inredning, däck, förgasare, avgassystem, gummilister, mm... Skicket är allmänt bra; lacken är fortfarande presentabel med försumbara spår av ålder, kromet är blankt och fint, inredningen är kanonfin (t o m träpanelerna!) och det är snyggt och prydligt i motor- och bagagerum. Bilen går riktigt bra och stabilt med härligt dovt muller från de dubbla blåsen. 400:an levererar starkt och TH400:an växlar smutt. Modellen har en av 60-talets slankaste karossdesigner, är tillverkad i futtiga 10033 ex och syns inte ofta på träffarna.Slå en signal på 0703158080 så kör vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/518/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.