Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1963 Chevy Pickup COOL SURFTRUCK MED LT1 & 700!

1963 Chevy Pickup COOL SURFTRUCK MED LT1 & 700!

1963 Chevy Pickup COOL SURFTRUCK MED LT1 & 700!

Årsmodell: 1963
Pris: 159.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En riktigt frän, rostfri och bra truck direkt från soliga Kalifornien. Enligt uppgift har den haft två ägare och renoverades för 10 år sedan med mycket nytt och bytt, bl a LT1 350, 700-låda, modernare framvagn med skivor, etc (se bild med specs). Motor och låda funkar bra och den är pigg och trevlig att köra - och den låter krallig genom de dubbla Flowmastersen. Den är nybesiktigad med blankt papper och behöver aldrig visas upp igen. Priset är klockrent, missa den inte! Ring 0703158080 så kör vi...

---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/520/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.