Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1963 Oldsmobile Starfire Convertible ENDAST 507 EX! ##13750 MIL##

1963 Oldsmobile Starfire Convertible ENDAST 507 EX! ##13750 MIL##

1963 Oldsmobile Starfire Convertible ENDAST 507 EX! ##13750 MIL##

DEN MEST POPULÄRA BILEN PÅ MIKE'S GARAGE JUST NU!

Årsmodell: 1963
Pris: 189.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

USA-byggda Starfirecabben är tillverkad i futtiga 4401 ex. Den här kanadabyggda modellen tillverkades i overkligt låga 507 ex! Enligt uppgift lär det finnas 6 st körbara ex kvar. Till skillnad mot kanadabyggda Pontiacs som använde drivlina från Chevrolet så har dessa samma specs som de USA-byggda, med den fabrikstrimmade Ultra High Compression 394:an med vassare kam på 345 hästar och 3-växlad TH-automat. Bilen har rullat totalt 13750 svenska mil. Enligt förre ägaren är motorn nyligen renoverad. Bilen är mycket pigg och trevlig att köra och den växlar fint. Den är omlackerad en gång för länge sedan i snygga originalkulören Wedgewood Mist som fortfarande är i gott skick med små spår av ålder. Kromet är blankt och bra. Inredningen är hel och fin. Det ser bra ut i motor- och bagagerum. Vill du ha en riktigt ovanlig "Bankers Hot Rod" skall du inte tveka; ring 0703158080 så kör vi!..


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/522/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.