Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1961 Buick Electra 225 Convertible ##17200 MIL##

1961 Buick Electra 225 Convertible ##17200 MIL##

1961 Buick Electra 225 Convertible ##17200 MIL##

Årsmodell: 1961
Pris: 325.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Varsågod; bilmodellen du inte visste att du vill ha förrän du såg den. Den är mycket ovanlig (7158 ex) och ses väldigt sällan till salu – framförallt inte i detta strålande skicket! Stylingen är slank och fartfylld och den har massor av sköna detaljer. Den stiliga färgställningen i vackert krämiga Phoenix Beige med äggskalsfärgad inredning toppas av en sprillans ny cab i burgundy canvas. Lack, krom och inredning i mycket fint skick och den är torr, hel och fin under. Totalt har den rullat 17200 mil och är underbar att köra. 325 hästars Nailhead 401:an är stark och pigg och den steglösa lådan maxar komforten. Den står nybesiktigad och klar för att dreglas över på vårens och sommarens träffar. Kika och njut av alla bilderna och slå en signal på 0703158080 – den här vill du inte missa!---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/535/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.