Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1960 Cadillac Fleetwood SixtySpecial ##9525 MIL##

1960 Cadillac Fleetwood SixtySpecial ##9525 MIL##

1960 Cadillac Fleetwood SixtySpecial ##9525 MIL##

Årsmodell: 1960
Pris: 229.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Säljaren var 95 år gammal och hade ägt den sedan 70-talet. Lackens bäst-före-datum har gått ut men ser hygglig ut kvällstid, på lite avstånd. Kromet och inredningen är i fint skick och det ser trevligt och originalmässigt bra ut i motor- och bagagerum. Originalkänslan är allmänt påtaglig med fasta reglage, rätt doft, oslitna pedaler och ratt och den går som den oförstörda premiumkryssare den är; ljudlöst, stabilt och superkomfortabelt. Modellen är tillverkad i 11800 ex och det börjar bli svårt att vaska fram dem med i detta genuina skick. De trendar tydligt uppåt i värde och denna är klart värd en omlackering på sikt. Bilen är nybesiktigad (för alltid) och redo för sommarens äventyr med dig bakom ratten... slå en signal på 0703158080 så rullar vi!..---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/536/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.