Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1965 Buick Electra 225 Custom Convertible ##15440 MIL##

1965 Buick Electra 225 Custom Convertible ##15440 MIL##

1965 Buick Electra 225 Custom Convertible ##15440 MIL##

Årsmodell: 1965
Pris: 229.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Här har du ännu en kanonfin och solid Deuce-And-A-Quarter direkt från " vår" Buicksamlare i USA. Den eleganta kaffe latte-krämiga lacken i Sahara Beige, kromet och den stilfullt färgavstämda inredningen i Saddle Tan är i mycket fint skick och cabben är ny. Den går som en Buick fullsize skall; stabilt och skrammelfritt med bra tryck i den pigga 325 hästar starka 401" Nailheaden, med smutta växlingar genom TH400 automaten. Modellen är tillverkad i moderata 8508 ex och erbjuds sällan ut i detta formidabla skick. Bilen är nybesiktigad och skall aldrig in igen. Slå en signal på 0703158080 så kör vi!..


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande och fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder, detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/537/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.