Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1960 Lincoln Continental Mark V ##10500 MIL##

1960 Lincoln Continental Mark V ##10500 MIL##

1960 Lincoln Continental Mark V ##10500 MIL##

Årsmodell: 1960
Pris: 219.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Den här pansarkryssaren är en supersolid och gedigen "survivor" som fått massor av kärlek de senaste åren i form av bl a renoverad motor och låda, allt nytt i chassi och bromsar, nytt avgassystem, mm, mm... Inredningen är original och fortfarande som ny med originalplasten kvar på sätena. Bilen har rullat totalt 10500 mil och stod undanställd från mitten av 60-talet till mitten på 90-talet. Bob hade ägt den i 8 år och var tredje ägaren. Han berättade att motorfirman skakade på huvudet och undrade varför han skulle renovera motorn, den hade ju inte ens vändkanter i cylindrarna. "Because I can", svarade han. Så motor och och låda blev totoalrenoverade för två år sedan med alla slitdelar nya. Han bytte även allt undertill som fjädrar, stötdämpare, bussningar, bromsar, däck, etc... Bilen är snustorr, olagad och rostfri undertill - precis som resten av bilen. Den går fullkomligt underbart på vägen och är en fröjd att köra. Den maffiga 430:n på 315 hästar levererar med ett lätt muller från det nya dubbla avgassystemt och lådan växlar perfekt. Bilen är nybesiktigad och behöver aldrig mer visas upp. Modellen tillverkades i extremt låga 807 ex och du lär inte träffa på så många på sommarens träffar. Ring direkt på 0703158080 och säkra dig om att det blir du som blir ägare till denna majestätiska pansarkryssaren!..
---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/539/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.