Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1965 Pontiac Bonneville Convertible ##13650 MIL##

1965 Pontiac Bonneville Convertible ##13650 MIL##

1965 Pontiac Bonneville Convertible ##13650 MIL##

DEN MEST POPULÄRA BILEN PÅ MIKE'S GARAGE JUST NU!

Årsmodell: 1965
Pris: 299.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En riktigt fin och välvårdad Bonneville cab som bara rullat 13650 mil hos tre ägare. Originalkänslan är påtaglig med mjukt fint skinn i inredningen, fina träpaneler, hel ratt och dash, oslitna pedaler och fasta reglage. Bilen har en omlackering för tio år sedan i stilfulla krämvita Cameo Ivory och den är fortfarande fin och blank. Även kromet är blankt och bra. Cab och cabskydd är ett par år. Det ser bra ut i motor- och bagagerum samt undertill. Den är underbar att köra, kraftfull och stabil (som de skall vara). Den är nybesiktigad (för alltid) och redo för sommarens äventyr. Ring 0703158080 så rullar vi...---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/541/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.