Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1958 Edsel Citation 2dHt #HELRENOVERAD#

1958 Edsel Citation 2dHt #HELRENOVERAD#

1958 Edsel Citation 2dHt #HELRENOVERAD#

Årsmodell: 1958
Pris: 275.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Den blev en flopp när den lanserades och numera har den fått samlarstatus, iallafall top-of-the-line-modellen Citation som detta är. Denna kom till Sverige 1989 och totalrenoverades mellan 03–11, då den besiktigades första gången. Renoveringen har stått sig fint, enligt besiktningsprotokollen har den rullat väldigt lite fram till idag. Den är makalöst vacker i sin originalkulör Chalk Pink (jodå, den är född med den) med svarta inserts och tak samt med matchande interiör. Citation är ju den stora, mest påkostade modellen med största motorn; E-475 (torque 475) 410:an på hela 345 hästar, uppbackad med en Tele-Touch-styrd automat. Den går kanonfint och mullrar diskret från de dubbla blåsen. Med ekonomiska 2.91:1 i bakaxelutväxling är den som gjord för långturer. Den är lika fin i motorrum, bagage och undertill, där den är slät och målad i chassie black. Just Citation i tvådörrars hardtop-utförande är tillverkad i futtiga 2534 ex och går inte att köpa längre i USA, i detta utförandet, för svenska pesetas... så passa på! Ring mig på 0703158080 så kör vi...---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/543/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.