Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1963 Buick Wildcat Convertible ##17100 MIL##

1963 Buick Wildcat Convertible ##17100 MIL##

1963 Buick Wildcat Convertible ##17100 MIL##

Årsmodell: 1963
Pris: 275.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Den här vackra vildkatten har levt ett värdigt liv hos två ägare. Bob köpte den som orörd lågmilare av förste ägaren 1997. Han lät lackera och kroma om allt, körde på bilträffar och vann massor av priser, tills han dog för ett år sedan, varefter vi fick köpa den av änkan. Den är i ett makalöst fint skick med hög finish på lack och krom. Den fortfarande fina originalinredningen i two-tone red berättar en hel del om hur fin bilen var när Bob köpte den. Bilen har rullat totalt 17100 mil och det märks... den är tyst, snabb och stark och mycket komfortabel att köra. Den pigga 401" Nailhead V8:an med 325 pigga svarar fint och lådan växlar distinkt – kort sagt; den går lika fint som den ser ut! Modellen är tillverkad i små 6021 ex och ses sällan till salu, speciellt inte i detta lysande skicket. Den är nybesiktigad (för alltid). Vila inte på hanen; ring mig direkt på 0703158080 så kör vi!..---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/544/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.