Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1960 Lincoln Town Car 4d HT ###5400 MIL###

1960 Lincoln Town Car 4d HT  ###5400 MIL###

1960 Lincoln Town Car 4d HT ###5400 MIL###

Årsmodell: 1960
Pris: 199.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Den här spännande pansarkryssaren hittade Joe undanställd i ett storage 1999, där den stått sedan 1964. Med perfekt timing till sin pensionering från polislivet adopterade han den och satte sin egen personliga gangsterprägel på den med bl a lackerade handtag, tonade rutor, scoop på huven och luftfjädring bak. Bilen har rullat totalt 5400 mil och det märks på den ljuvliga körupplevelsen. Den går grymt bra med alla 315 hästarna i hagen hos den biffiga 430:n och med perfekta växlingar från automaten. Den är ett under av komfort; stabil och skrammelfri. Lack och krom är blankt och fint och det ser bra ut i motor- och bagagerum. Den härligt rosa originalinredningen, den oslitna ratten och pedalerna och de fasta reglagen verifierar det låga miltalet och skulle mätaren mot förmodan snurrat, har den ändå bara rullat 16500 mil! Denna Battlecar Galactica måste upplevas... ring mig på 0703158080 så kör vi!..---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/546/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.