Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1965 Pontiac Bonneville Convertible GDS!

1965 Pontiac Bonneville Convertible GDS!

1965 Pontiac Bonneville Convertible GDS!

Årsmodell: 1965
Pris: 200.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Detta "gör-det-själv-objektet" är ett försäljningsuppdrag, från en äldre man som inte klarar att färdigställa den själv pga sviktande hälsa. Han har renoverat allt i bromsväg (slangar, bromsrör, belägg, hjulcylindrar, huvudbromscylinder), bytt framhjulslager, monterat nytt dubbelt avgassystem och besiktigat den för ett år sedan (så den behöver inte visas upp mer). Kvar att göra är att byta lyftare (tickar från en eller ett par), byta hastighetsmätarwire, byta bakhjulslager och möjligen stötdämpare samt se över elen till instrumenten, etc... Nya lyftare, hastighetsmätarwire, fyra stötdämpare och bakhjulslager medföljer. Lacken (i Montero Red som den faktiskt är född i) är i gott bruksskick, blank och fyllig med ett par skavanker (ej rost) och en buckla i "näsan" på huven. Inredningen och cabben är ok men behöver fräschas upp. Kromet på kofångarna är nästan nytt. Bilen går som ett skott och motorn känns frisk sånär som på lyftarticket och lådan växlar kanon. Bilen är plåtmässigt bra och som sagt körbar, men transport rekommenderas, inte minst pga dåligt bakhjulslager. Priset är fast och enda byten som eventuellt kan diskuteras är en färdig 60-tals GM-cab i körklart och mycket fint skick. V v ring 0703158080 vid intresse, telefonsamtal prioriteras...

PS. Goda nyheter; lyftaren har slutat att ticka nu när den fått gå lite och tickandet verkar inte komma tillbaka. Givetvis får du ändå med lyftarsatsen... så, det som behövs nu för att bruka bilen är byte av bakre hjullager och helst även stötdämparna.---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/556/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.