Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1962 Oldsmobile 98 Holiday 2dHt Sport Coupé ##6180 MIL##

1962 Oldsmobile 98 Holiday 2dHt Sport Coupé ##6180 MIL##

1962 Oldsmobile 98 Holiday 2dHt Sport Coupé ##6180 MIL##

Årsmodell: 1962
Pris: 229.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En magiskt vacker, fin och ovanlig sportig fullsizeglidare som rullat 6180 svenska mil. Den här top-of-the-line-modellen är tillverkad i futtiga 7546 ex och det finns troligen inte många kvar. Bilen är lika fin i verkligheten som på bilderna och måste upplevas. Den 330 hästar starka 394" Ultra High Compression Sky Rocket-motorn levererar starkt och backas upp med perfekta växlingar från den 4-växlade JetAway-automaten. Den här bilen ger verkligen epitetet "en ande i filt-tofflor" ett ansikte: den är knäpptyst och skrammelfri förutom ett diskret muller från de dubbla blåsen. Här har du bil för livet... missa den inte! Ring direkt på 0703158080 så rullar vi...
---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/558/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.