Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1968 Chrysler Newport Convertible HELRENOVERAD!

1968 Chrysler Newport Convertible HELRENOVERAD!

1968 Chrysler Newport Convertible HELRENOVERAD!

Årsmodell: 1968
Pris: 219.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Här kommer en mycket fin, renoverad sportig glidare. Den har haft två ägare; en i usa till 2008 och en här i Sverige. Renoveringen som var färdig 2010 är mycket väl utförd. Även motor, låda och bakaxel renoverades. 383:an med 290 hästar är borrad med allt nytt i och levererar starkt och det låter mulligt från de dubbla blåsen. Den är stabil och komfortabel att köra. Lacken i Scorch Red och kromet är superfint. Den är begåvad med nya dyra Kelsey Hayes ekerfälgar (originalfälgar och kapslar medföljer). Modellen är tillverkad i futtiga 2847 ex. Den här karamellen måste upplevas... slå en signal direkt på 0703158080 så kör vi!..---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/559/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.