Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1955 Ford Thunderbird Convertible ##19200 mil##

1955 Ford Thunderbird Convertible ##19200 mil##

1955 Ford Thunderbird Convertible ##19200 mil##

Årsmodell: 1955
Pris: 329.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

George hade köpt den här dunderpippin av första ägarfamiljen i Kalifornien 2004. Nu fyllda 90 kunde han och frun inte längre komma i och ur bilen, så jag fick köpa den (egentligen ringde jag på en Hudson!). Väl hemma har den fått ny lack i delar, nya gummilister, nya Firestone WWW´s samt nya kapslar. Totalt har den rullat drygt 19000 svenska mil (actual milage på titlen). 292:an, som är genomgången och ompackad, går och låter bra genom de dubbla piporna, automaten växlar perfekt och bilen är stabil och trevlig att köra. Framvagnen är nyligen renoverad. Krom och inredning är mycket fint och det ser bra ut i motor- och bagagerum. Det finns en svart sufflett (göms bakom sätet) och hardtop medföljer. Den är begåvad med optional 4-way elsäte, teleskopratt, servobroms och styrning. Bilen är besiktigad (forever) och reggad för tre personer med alla platser bältade. MASSOR av reservdelar, servicedelar, manualer, Thunderbird-litteratur (troligen alla böcker som skrivits om Thunderbird) samt 30 år av Early Bird Magazine medföljer vid en smidig affär. Detta är första produktionsåret och modellen är klassad som Milestone Car. Missa inte detta fina exemplaret... slå en pling direkt på 0703158080, så rullar vi!..
---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/560/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.