Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1962 Imperial Crown 4d HT ##10200 MIL##

1962 Imperial Crown 4d HT ##10200 MIL##

1962 Imperial Crown 4d HT ##10200 MIL##

Årsmodell: 1962
Pris: 189.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Det här mäktiga rymdskeppet kom från Kalifornien via Arizona för 10 år sedan. Den har fått en ny fin första omlackering i vackra Sapphire Blue Metallic samt ny klädsel på sätena samt ny matta, däck, tank, stötdämpare och avgassystem. För övrigt är den relativt oskruvad och har en underbar originalkänsla med sina 10200 svenska mil bakom sig. Den är galet komfortabel och förvånansvärt pigg att köra. Den maffiga 413" V8:an levererar med sina 340 hästar och den knappstyrda automaten växlar distinkt och det mullrar mysigt från de nya dubbla blåsen. Att det doftade av stark tobak runt ritbordet råder det inget tvivel om; kolla bara in Space Age-designen med de skulpterade skärmarna, de friliggande lamporna, den rektangulära ratten, etc, etc... (vissa bilar är roligare att fota än andra!). Modellen är tillverkad i futtiga 6911 ex och är såklart ovanlig, speciellt i detta fina någorlunda orörda skicket. Detta är sjukt mycket bil för pengarna, missa den inte, ring 0703158080 så lyfter vi!..
---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/561/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.