Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1968 Buick LeSabre Custom "400" Convertible ##14870 MIL##

1968 Buick LeSabre Custom "400" Convertible ##14870 MIL##

1968 Buick LeSabre Custom "400" Convertible ##14870 MIL##

Årsmodell: 1968
Pris: 229.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En underbar originalbil som rullat totalt 14870 mil. Den har haft en ägare tills för sex år sedan när den köptes av ett av USA´s större muséer. De har en s k "rotating exhibition" och byter ut bilarna efter 5-6 år för att alltid kunna presentera en fräsch utställning. När de köpte den lät de lackera om den och montera en ny cab. För övrigt är den i originalskick. Den vackra inredningen i Buckskin med sin speciella prägling går inte att återskapa... den berättar mycket om vilket lugnt och värdigt liv den här bilen levt! Stereo-8:an funkar och det sitter en kassett i med Eddy Arnolds Greatest Hits. Den går lika bra som den ser ut, tyst och skrammelfritt med bra respons från 350:an samt distinkta växlingar genom Super Turbine 400:an. Här hemma har den fått nya däck. Den är nybesiktigad för all framtid. Modellen är ju en nättare och lite sportigare designad variant av Electran och den är bara tillverkad i 5257 ex. Detta kan mycket väl vara världens finaste överlevare! Slå en pling på 0703158080 så rullar vi!..

Ps. Detta är den ovanliga optionmodellen av LeSabre som heter "400" med lite vassare 350 (50 hästar extra!), 4-portare samt stöddigare automat:
"The "LeSabre 400" option package included a 280-horsepower 350 four-barrel V8 with 10.25 to 1 compression and three-speed Super Turbine 400 automatic transmission."

---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/564/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.