Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1966 Pontiac Bonneville Convertible ##14250 MIL##

1966 Pontiac Bonneville Convertible ##14250 MIL##

1966 Pontiac Bonneville Convertible ##14250 MIL##

Årsmodell: 1966
Pris: 325.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Joseph och Anna har kört på många bilträffar och vunnit massor av priser med denna otroliga skapelsen. Vi fick dessvärre bara med några få, bl a Best-in-Show och First Price... Skicket är gnistrande fint och restaureringen är mycket välgjord för tjugo år sedan på en solid lågmilare, som i skrivandets stund endast rullat 14250 svenska mil. De berättade att mellan bilträffarna förvarades den i en tempererad, uppblåsbar kokong, en så kallad "Car Capsule". Förutom det bländande skicket och den läckra färgkombinationen (korrekt enligt body platen) så gör Continental Kitet att denna syns direkt bland alla andra på bilträffen. Den går lika bra som den ser ut och mullrar gott från de fyrdubbla piporna. Continental Kitet är påbyggt utan åverkan och kan enkelt avmonteras om man skulle tycka att uppmärksamheten skulle bli för stor... Den är besiktigad med blankt papper till 2099. Är du sugen på den här "värstingen" så slå en signal direkt på 0703158080, så rullar vi!

Ps. Ser att bakluckan inte är stängd på en del av bilderna... den är förövrigt elmanövrerad pga att låset är aningen svåråtkomligt.

---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/565/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.