Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1963 Buick LeSabre Convertible ##14700 MIL##

1963 Buick LeSabre Convertible ##14700 MIL##

1963 Buick LeSabre Convertible ##14700 MIL##

Årsmodell: 1963
Pris: 229.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Här har du härlig överlevare som levt ett stilla liv med tre ägare. Den är omlackerad för 12 år sedan och har fått en ny cab för tre år sedan. För övrigt är den i ett strålande fint originalskick med bara 14700 svenska mil bakom sig. Färgställningen i vaniljgult och nougat är smarrig som en italiensk dessert. Den oslitna originalinredningen berättar mycket om hur väl omhändertagen bilen alltid har varit. Modellen är tillverkad i 9975 ex. Just denna är begåvad med en hel del utrustning samt tillvalet 401" med 4-portare på 325 pigga. Den går fantastiskt bra på vägen, tyst och skrammelfritt. Den är nybesiktigad med blankt papper och skall inte visas upp förrän 2099. Är det sober elegans i kombination med originalkänsla du är ute efter så skall du inte missa denna... slå en signal direkt på 0703158080, så rullar vi!
---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/566/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.