Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1956 Chrysler Windsor Newport 4dHt ##10650 MIL##

1956 Chrysler Windsor Newport 4dHt ##10650 MIL##

1956 Chrysler Windsor Newport 4dHt ##10650 MIL##

Årsmodell: 1956
Pris: 189.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Den här härliga 50-talskaramellen har varit i Sverige i 10 år. Det är en Virgil Exner-ritad Newport, high line-modellen i Windsor-serien, tillverkad i futtiga 7050 ex. Den är begåvad med en Spitfire 331" Poly V8 och en tryckknappsstyrd Torque-Flite automat (renoverad enl förre ägaren). Motorn (en Hemi med polysfäriska förbränningsrum) har en underbar gång och låter härligt från de dubbla blåsen och automaten växlar klockrent. Förutom en nyare inredning har bilen en riktigt skön oförstörd originalkänsla. Lacken i krämiga Cloud White med Geranium Red tak & inserts är gammal men fin med några små "gubbabättringar" och originalkromet blänker bra. Att den kommer från en torr stat råder det inget tvivel om, den är solid och fin i kaross och underrede. Stancen ställer du själv med kompressordrivna Hi Jackers bak. Det sitter en välljudande "håll-käften"-stereo i med bluetooth, hansfree, usb, etc... kopplad till en snyggt vintage look-installerad Kicker-bas och slutsteg. USB-stickan är laddad med fet rockabilly som räcker ända till Kiruna. Slå en pling direkt på 0703158080 och försäkra dig om att den blir din!..

---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/568/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.