Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1966 Pontiac Catalina Convertible ##19400 MIL##

1966 Pontiac Catalina Convertible ##19400 MIL##

1966 Pontiac Catalina Convertible ##19400 MIL##

Årsmodell: 1966
Pris: 245.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Här har du möjlighet att köpa en rasande vacker Catalina, i mycket fint skick. Den var Roberts "pride and joy" i många år och nu hade han äntligen fått råd med sin drömbil, en GTO cab, så nu fick denna rulla vidare. Som synes är den hel och fin med bra lyster på allt. Den är född med color code "N" för snygga Burgundy Metallic. Lack, krom, inredning och cab är cirka 10 år gammalt och fortfarande fint. Däck och American Racing-fälgarna är två år gamla och har rullat väldigt lite. Här i Sverige har den kompletterats med ett nytt cabskydd. Det är snyggt och originalmässigt prydligt i motor- och bagagerum - och den är solid och hel undertill utan rostangrepp eller lagningar. Körmässigt är den klockren, stark och stabil. 389:an mullrar härligt genom Flowmasterdämpare och TH400:an växlar distinkt. Den är nybesiktigad med blankt papper och skall inte visas upp förrän 2099. Ring direkt på 0703158080 så kör vi!..

---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/571/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.