Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1966 Pontiac Bonneville Convertible ##17540 MIL##

1966 Pontiac Bonneville Convertible ##17540 MIL##

1966 Pontiac Bonneville Convertible ##17540 MIL##

DEN MEST POPULÄRA BILEN PÅ MIKE'S GARAGE JUST NU!

Årsmodell: 1966
Pris: 199.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En supersolid och rostfri Bonneville cab i åkvänligt bruksskick. Lacken är gammal och har sina skråmor och stenskott men inga rostblåsor. Bakkofångaren är kanonfin och framkofångaren har en del mattering på undersidan. Dörrsidor och instrumentpanel är fint. Mattan är ny. Framsoffan är omklädd i fel nyans. (Sätesklädsel finns på opgi.com i korrekt utförande och kulör och kostar bara $713 för både fram- och baksoffan.) Bilen är född i snygga Fontaine Blue Metallic och den skulle bli en mycket stilig vagn med en omlack på sikt. Tack vare att bilen är så solid är det en perfekt grund för en rullande renovering, modellen är rätt investeringsmässigt och har tiden för sig! Eller så åker man bekymmersfritt som den är... den går kanonbra och är komfortabel, stabil och skrammelfri att köra. Den är nybesiktigad med blankt papper och du behöver inte visa upp den förrän 2099. Ring direkt på 0703158080 så rullar vi!..
---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/572/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.