Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1961 Buick Invicta Convertible ##11990 MIL##

1961 Buick Invicta Convertible ##11990 MIL##

1961 Buick Invicta Convertible ##11990 MIL##

Årsmodell: 1961
Pris: 229.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Invicta var Buicks sportmodell och kallades "The Bankers Hot Rod". Den har den maffiga 401:an på 325 hästar i en kaross stor som en Chevrolet Impala. 1961 tillverkades convertiblemodellen i låga 3953 ex och är såklart en mycket ovanlig syn på träffarna. Just denna har levt ett stilla och älskat liv hos tre ägare och den har rullat strax under 12000 svenska mil. För 10 år sedan fick den sin första omlackering och för 4 år sedan kläddes sätena om i korrekt material och mönster och mattan byttes. De fina dörrsidorna är original från fabrik. Ratt och pedaler (blåa!) är oslitna och alla knappar och reglage är distinkta. Klockan fungerar med assistans av ett litet batteri. Originalradion (medföljer) har ersatts med en modellanpassad retrostereo med aux. Här i Sverige skedde första cabbytet till en snygg matchande blå cab. Den är underbar och komfortabel att köra med bra kraft mjukt fördelad av den steglösa automaten. Det följer med manualer och en ifylld körjournal från de första åren. Den är nybesiktigad med blankt papper och du behöver inte visa upp den förrän 2099. Ring direkt på 0703158080 och boka en särdeles skön provtur!


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/573/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.