Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1964 Buick LeSabre Convertible "355" ##13170 MIL##

1964 Buick LeSabre Convertible "355" ##13170 MIL##

1964 Buick LeSabre Convertible "355" ##13170 MIL##

Årsmodell: 1964
Pris: 219.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Det här rullande tidsdokumentet såldes ny i Utah och ställdes undan redan 1971. 1985 köpte Mr Blanchard den, lackerade om den och ställde den i sin Buick-samling. Där stod den till 2015 när Mike Zorge köpte den och masserade igång den med service, genomgång mekaniskt och byte av broms- och slitdelar samt ny matta. Mike har sedan kört en del och fått uppskattning på lokala bilträffar. 1985 hade den rullat dokumenterade 13075 svenska mil. Nu har den rullat ytterliage 95 mil, alltså totalt 13170 mil!

Bilen är i ett ypperligt originalskick in- och utvändigt. Inredningen och de färgmatchade oslitna pedalerna och gummimattorna, är i mycket fint oslitet originalskick och säger en hel del om vilket lugnt liv bilen levt. Den är lyckligt begåvad med den ovanliga optionmotorn; en högkompad ”355” Wildcat med 4-portare på 250 hästar (standard motorn hade 210 hp och 2-portare) som går mycket bra. Bilen är pigg och stabil att köra, det låter rappt genom de öppna dämparna och SuperTurbine-automaten växlar perfekt. Väl här hemma har Top`n´Trim monterat en ny canvascab (originalcabben var fortfarande hel men hade krympt), nya pads och cabsäck. Vi har toppat det med ett nytt boot cover samt nya 235:or i 70-profil vilket adderar till den redan sportiga stancen. Modellen är tillverkad i futtiga 6685 ex och är en förhållandevis ovanlig syn på träffarna, speciellt i detta lysande fina originalskicket OCH med optionmotorn, som knark på laxen. För övrigt är den besiktigad till 2099 och redo för dina äventyr bakom ratten… ring direkt på 0703158080 och se till att den blir din!
---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/574/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.