Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1968 Buick Wildcat Custom Convertible ##13700 MIL##

1968 Buick Wildcat Custom Convertible ##13700 MIL##

1968 Buick Wildcat Custom Convertible ##13700 MIL##

DEN MEST POPULÄRA BILEN PÅ MIKE'S GARAGE JUST NU!

Årsmodell: 1968
Pris: 229.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Här kommer en fin och välhållen Wildcat i attraktiva kombon Scarlet Red med vit topp och inredning. Bilen är i ett genomgående fint skick och går bra med rejält med kraft från den 360 hästar pigga 430:an. Modellen är tillverkad i futtiga 3572 ex och börjar bli svår att köpa i USA för svenska pesetas. Så, passa på... ring direkt på 0703158080 så kör vi!..
---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/582/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.