Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1966 Pontiac Bonneville Convertible ##16400 MIL##

1966 Pontiac Bonneville Convertible ##16400 MIL##

1966 Pontiac Bonneville Convertible ##16400 MIL##

Årsmodell: 1966
Pris: 229.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Pat hade ägt den sedan 90-talet. Enligt honom blev motor och låda renoverade då och bilen lackerades om i originalkulören Cameo Ivory och även cabben byttes då. På senare tid har den fått ny klädsel på sofforna samt ny matta plus nytt krom på kofångarna. Lacken är i bruksskick, fortfarande blank och fyllig med småbättringar här och där - den ser dock riktigt skaplig ut på ett par meters håll. Kromet är blankt och fint och gjutkromet har ovanligt lite "pittings". Cabben är "gammal" men hel. Inredningen är kanonfin. Den är mycket bra att köra, stabil och skrammelfri med bra kraft från 333 hästars 389:an och distinkta växlingar från TH400:an. Här hemma har den fått ett nytt cabskydd och nya bokstäver till bagageluckan (sitter troligen på plats när du läser detta). Den är nybesiktigad med blankt papper och skall inte visas upp förrän 2099. Slå en signal på 0703159090 så rullar vi!..


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/583/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.