Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1965 Pontiac Bonneville Convertible ##12430 MIL##

1965 Pontiac Bonneville Convertible ##12430 MIL##

1965 Pontiac Bonneville Convertible ##12430 MIL##

Årsmodell: 1965
Pris: 350.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Arty, en skön gammal bilsamlare i New Mexico, köpte denna av första ägarfamiljen i Kalifornien 2010. Då hade den stått "avställd" i deras garage sedan 70-talet och den hade då bara rullat 12100 svenska mil (actual milage på titlen). Han gav den en seriös total-makeover med allt nytt; lack, krom, NOS dekorlister, inredning, gummi, mm, mm... samt en genomgång och overhaul på det mekaniska; motor, låda och framvagn, etc...

Det var en fin orörd bil som aldrig varit rostangripen någonstans överhuvudtaget, varken i kaross eller undertill (se bilderna på det kliniskt fina och fortfarande orörda underredet!) så egentlig mening är bilen snarare restaurerad än renoverad - den är aldrig riktad eller rostlagad någonstans!

Den fina omlackeringen i snygga Reef Turquoise var bilens första och står sig fortfarande kanonbra. Och andra sidan har den bara rullat 330 mil sedan 2010, m a o numera totalt 12430 mil (enligt windowstickern har du 640 mil till nästa oljebyte).

Den går lika fint som den ser ut; så nära en ny 54 år gammal bil som det är möjligt. 389:an mullrar dovt genom det dubbla Flowmaster-systemet med X-pipe. Bilen är nybesiktigad med blankt papper "for ever".

Detta är verkligen en vagn för finsmakaren och kan du kryssa i alla punkterna nedan är du välkommen att ringa mig på 0703158080, så rullar vi!..

__ Ja, jag vill ha den finaste 65:a Bonneville cabben!
__ Ja, jag vet att det kostar lite mer och jag har råd!
__ Nej, det gör mig inget att andra blir avundsjuka!

---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/584/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.