Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1959 Edsel Patina Rod med modern Lincoln-teknik

1959 Edsel Patina Rod med modern Lincoln-teknik

1959 Edsel Patina Rod med modern Lincoln-teknik

Årsmodell: 1959
Pris: 159.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Recept: Köp och importera en härligt patinerad Edsel Corsair och plocka ur motor, låda och bakvagn. Köp sedan en fin och lågmilad 95:a Lincoln Town Car från första ägarna, importera den också och använd all tekniken från den; framvagns-clip, motor (4,6L V8), låda (4-speed OD) och bakvagn med fungerande nivåreglering samt dubbelt avgassystem. Låt gärna en firma i Sverige göra jobbet för en rejäl slant. Sedan lackerar du om de gräddvita partierna och klarlackar resten för att framhäva den sympatiska patineringen i fin kontrast. Simsalabim, så har du en unik Patina Rod med klassikt utseende och modern teknik med allt vad det innebär av låg bränsleförbrukning och god körbarhet.

Bilen är besiktigad för all framtid. Det sitter en mediaspelare i med reglering genom originalradion. Däcken och aluminiumkylaren är nya. En ny kopparfärgad matta är beställd och medföljer. Som du förstår så har den kostat betydligt mer att bygga, så det här är ett tillfälle att förvärva en unik och ovanligt körbar 50-talare... slå en signal på 0703158080 så rullar vi!..

---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/585/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.