Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1967 Buick Wildcat Custom Convertible ##13900 MIL##

1967 Buick Wildcat Custom Convertible ##13900 MIL##

1967 Buick Wildcat Custom Convertible ##13900 MIL##

Årsmodell: 1967
Pris: 229.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Den här läckra powercruisern har haft tre ägare och rullat totalt 13900 mil. Den är byggd i Kansas City och har haft två ägare i Georgia tills för 10 år sedan då den såldes till en Buick-entusiast i Michigan, som nu lät oss köpa den. Den är född i Apple Red och lackerades om i mitten på 80-talet. Den är fortfarande blank och fyllig men tiden har satt sina spår om man synar närmare, med små uppslag och repor, dock inga rostblåsor. Utanpå är bilen i ett anständigt bruksskick, inuti är den hel och fin. Det ser mycket bra ut i motorrum, bagage samt undertill. Canvas-cabben med glasruta är nästan ny. Originalkänslan finns kvar i körupplevelsen. Den 360 hästar starka 430:an är pigg och stark, TH400:an växlar distinkt och det låter mulligt från de dubbla blåsen. Den är besiktigad och klar till 2099. Detta är den lite lyxigare Custom-modellen som är tillverkad i futtiga 2913 ex. Det är en högst attraktiv modell som allt mer sällan ses till salu och priserna stiger progressivt på dem, så passa på! Ring mig direkt på 0703158080 så kör vi...

---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/586/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.