Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1966 Pontiac Bonneville Sport Coupé 2dHt PÅKOSTAD!!!

1966 Pontiac Bonneville Sport Coupé 2dHt PÅKOSTAD!!!

1966 Pontiac Bonneville Sport Coupé 2dHt PÅKOSTAD!!!

Årsmodell: 1966
Pris: 229.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En galet vacker och otroligt påkostad Bonneville Coupé som varit i Sverige sedan 2005. Massor är nytt, bytt och renoverat och det medföljer kvitton på ca 60000 kr samt besiktningsprotokoll sedan 2005. Enligt förre ägaren är även motor och låda renoverat, dock odokumenterat. Oavsett så går den fantastiskt med bra tryck och härligt ljud från de dubbla piporna. Bilen är snabb som en naken man i fel hus, så nog är alla 325 hästarna på plats alltid. Det enda som kvarstår för att beteckna bilen som totalt restaurerad är omkromning av kofångarna. De är i original bruksskick och har några skönhetsblessyrer, dock inget som direkt förtar bilens imponerande helhetsintryck. Slå en signal blixtsnabbt på 0703158080... möjligheten att åter finna en så pass fin 66:a i alla tiders sexigaste färgställning är mikroskopisk!






---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/590/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.