Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1965 Cadillac DeVille Convertible ##20320 MIL##

1965 Cadillac DeVille Convertible ##20320 MIL##

1965 Cadillac DeVille Convertible ##20320 MIL##

Årsmodell: 1965
Pris: 199.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Den har varit i Sverige sedan 2003 då den kom från Arizona. Sedan 2007 har den rullat på sommarträffar över hela landet med samme ägare. Lacken, i för året snyggaste Hampton Blue Metallic, har några år på nacken. Den är fortfarande blank och fyllig med lite småblessyrer, dock inget som förtar det fina helhetsintrycket. Inredningen, med ovanliga optionet Bucket Seats, är hel och fin. Cabben är gammal men hel. Karossen är spikrak och den är superbra och rostfri undertill. Framrutan är ny. Kort sagt är bilen i ett högst representabelt och anständigt bruksskick; fin nog för bröllopskörning men inte för fin för att svinga en bägare i med polarna. Mätarställningen står på motsvarande 20320 svenska mil och det finns inget som motsäger det. Den går som en Cadillac helt enkelt. Den är besiktigad till 2099 och redo för sommarens äventyr. Boka en tid på 0703158080, ta med en sticka med din favoritmusik och glid hem med stil...


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/592/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.