Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1966 Pontiac Bonneville 4dHt ##16900 MIL##

1966 Pontiac Bonneville 4dHt ##16900 MIL##

1966 Pontiac Bonneville 4dHt ##16900 MIL##

DEN MEST POPULÄRA BILEN PÅ MIKE'S GARAGE JUST NU!

Årsmodell: 1966
Pris: 179.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En härlig, stilig och solid cruiser som fick tjänstgöra, med den äran, på vinterns Floridatripp. Den har rullat totalt 16900 svenska mil hos två ägare. Den är en dröm att köra; stabil och skrammelfri med ett dovt muller genom Flowmasterdämpare. 389:an levererar starkt och TH400:an växlar smutt. Den har en äldre omlackering i snyggaste Reef Tuquoise Metallic som fortfarande är blank och fyllig, med några försumbara småskråmor, dock inget som förtar det fina helhetsintrycket. Originalkromet är blankt och fint. Den lysande vackra mörkturkosa inredningen är hel och osliten. Det ser bra ut i motorrum och bagage, likaså är den solid och bra undertill. Den är besiktigad för all framtid och redo för sommarens äventyr. Slå en signal direkt på 0703158080 - If You Snooze, You Loose!..


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/594/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.