Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1965 Ford Galaxie 500XL Fastback 390" 4vxl HELRENOVERAD!

1965 Ford Galaxie 500XL Fastback 390" 4vxl HELRENOVERAD!

1965 Ford Galaxie 500XL Fastback 390" 4vxl HELRENOVERAD!

Årsmodell: 1965
Pris: 239.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En galet fin "nuts & bolts"-renovering på en Galaxie 500 XL Fastback med rapp 390" och 4-växlad manuell låda... what´s not to like! Allt, varenda skruv och bult är ny, finishen är hög överallt, även undertill. Big Block 390:an är välbyggd med uppskattningsvis runt 350 hästar. Bilen drar som en naken man i fel hus och är galet kul att köra. Den moderata utväxlingen gör den snabb mellan rödljusena och likväl komfortabel i motorvägsfart. Den här muskulösa och sportiga fastbacken är förvisso i absolut samlarskick men den skall helt klart köpas för att köras som jag ser det. Slå en signal på 0703158080, så gasar vi!...


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/595/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.