Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1967 Oldsmobile 98 Convertible FIN POWERCRUISER!

1967 Oldsmobile 98 Convertible FIN POWERCRUISER!

1967 Oldsmobile 98 Convertible FIN POWERCRUISER!

Årsmodell: 1967
Pris: 189.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En bredaxlad PowerCruiser i mycket bra bruksskick. Fin lack, inredning, cab och krom. Spikrak och rostfri kaross och hel och torr undertill. Det ser anständigt ut i motor- och bagagerum. Den biffiga 425:an på 365 hästar levererar starkt och TH400:an växlar smutt. Den är komfortabel och stadig att köra samt förvånansvärt pigg. Nytt förra året är bromsar, cab, Edelbrockinsug, HEI-tändning, generator samt USB-stereo, mm. Nytt i år är bl a Edelbrock förgasare och de klädsamma 5-spoke hjulen med 70-profils radialer. Modellen är tillverkad i futtiga 3769 ex och ses sällan. Bilen är besiktigad forever. Slå en signal direkt på 0703158080 boka en tid och ta med en sticka med favoritmusiken och rulla hem med ett leende på läpparna!..


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/596/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.