Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1969 Pontiac Bonneville 428 Convertible ##12800 MIL##

1969 Pontiac Bonneville 428 Convertible ##12800 MIL##

1969 Pontiac Bonneville 428 Convertible ##12800 MIL##

Årsmodell: 1969
Pris: 239.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En verkligt fin 3-ägares Bonneville cab med optional 360 hästars 428-motor. Bilen är i ett strålande originalskick med EN omlackering i Mayfair Maize samt nytt krom i mitten på 90-talet. Därefter sparsamt körd på bilträffar och däremellan förvarad i varmgarage. Inredningen är original från fabrik och berättar en hel del om hur väl omhändertagen bilen alltid varit. Körmässigt är den underbart komfortabel, stark, snabb (om man så vill) samt stabil och skrammelfri. 428:an levererar rejält, TH400:an växlar perfekt och det låter muskelbilsmässigt mulligt genom de dubbla Magnaflow-dämparna. Modellen är tillverkad i futtiga 5438 ex och få av dem med 428:an. Bilen är besiktigad "for ever". Det medföljer dokumentation på äktheten, några foton från 90-talets utställningar samt en hel del kvitton på utbytta slitdelar från senare tid. Här har du en potent och vacker muskelkryssare för livet... ring direkt på 0703158080 och se till att den blir din!


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/597/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.