Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1972 GMC Sierra 350HP KANONSKICK! ##7250 MIL##

1972 GMC Sierra 350HP KANONSKICK! ##7250 MIL##

1972 GMC Sierra 350HP KANONSKICK! ##7250 MIL##

Årsmodell: 1972
Pris: 229.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En oförstörd lågmilare (med totalt tre ägare) som restaurerades för 6 år sedan. Förutom ny lack, krom och alla broms- och slitdelar begåvades den även med en ny 350 hästars GM 350 HO High Performance-motor, direkt ur kartong. Den har High Rise Dual Plane-insug, lite vassare kam, Holley dubbelpumpare samt Hooker Headers. TH350 automaten renoverades samtidigt med shift kit. Den är lättkörd och går fantastiskt, piggt och rappt (när man så vill) med ett underbart ljud från det dubbla systemet. Efter restaureringen har den rullat knappt 800 mil och är fortfarande i ett strålande fint och vackert skick. Drag 1500 kg. Skattebefriad. Billig försäkring. Besiktigad "föralltid". Slå en signal på 0703158080 så rullar vi!..

---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/599/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.