Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1964 Chevrolet Impala SS Convertible SHOW&GO!

1964 Chevrolet Impala SS Convertible SHOW&GO!

1964 Chevrolet Impala SS Convertible SHOW&GO!

Årsmodell: 1964
Pris: 450.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En väldokumenterad, helrenoverad utställningsbil som kom från Finland förra året. Den var färdig i slutet av 90-talet, har uppdaterats genom åren och håller fortfarande hög klass i alla avseende; mekaniskt och finishmässigt. Den har rullat några hundra mil här förra sommaren, bl a en längre utlandstripp och allt funkar som det skall. Airriden är nyligen uppdaterad med nya bälgar och funkar perfekt, styrd med en 7-positioners fjärr. Höjden fram, bak och sidorna ser man enkelt på tre mätare under insrumentpanelen. Kompressorer och den specialdesignade tanken är snillrikt placerat under en rökfärgad lexanskiva i bagaget. Den är en dröm att köra, stabil och skrammelfri. 275 hästars 327" crate motorn levererar fint, TH350:an växlar smutt och det låter härligt från de dubbla piporna. Undertill är allt nytt och bytt med allt från skivbromsarna till alla bultar och bussningar. Den är besiktigad "för evigt" och redo för massor av uppmärksamhet på sommarens utställningar, dit man med fördel kör den... kort sagt; en riktig SHOW & GO-bil som dessutom kan bli din om du inte vilar på hanen! Ring direkt på 0703158080 så rullar vi...


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/601/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.