Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1969 Cadillac Tarragona PickUp KULTKLASSIKER!

1969 Cadillac Tarragona PickUp KULTKLASSIKER!

1969 Cadillac Tarragona PickUp KULTKLASSIKER!

Årsmodell: 1969
Pris: 169.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En kultklassiker, byggd i tre ex i slutet av 70-talet. Dokumenterad i dåtidens biltidningar, bl a legendariska Colorod. Denna är byggd på en Coupé deVille. På senare år har bilen renoverats med nytt krom och en tokgnistrande blå flakelack med massor av klarlack. Bromsarna är nya runt om. 472:an är helrenoverad, borrad, slipad vev, nya lager samt något vässad med högkompskolvar, lite vassare kam, Edelbrock 750 cfm, headders, mm... Däcken är nästan nya på Coy´s 20-tummare. Den går bra med en del muskelbilskaraktär, pigg och med härligt muller från de dubbla sidecutsen. Den låga lasthöjden gör den till en perfekt mc-transport. Förutom ett ex av nämnda Colorod från 1978 medföljer massor av dokumentation/kvitton på delar och arbete. Bara det senaste året har den kostats på över 30k. Draget är även det nytt. Här får du möjligheten att köpa ett stycke superfrän bilhistoria som väcker uppmärksamhet vart man än kommer... ring direkt på 0703158080 så rullar vi!


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/604/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.