Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1963 Studebaker Gran Turismo Hawk ##23350 MIL##

1963 Studebaker Gran Turismo Hawk ##23350 MIL##

1963 Studebaker Gran Turismo Hawk ##23350 MIL##

Årsmodell: 1963
Pris: 139.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En härlig entusiastbil som man inte ser varje dag. Den är i ett fint och bra bruksskick och är riktigt trevlig att köra. Modellen är ovanlig med endast 4634 ex tillverkade i detta sportiga GT Hawk-utförandet med 289" V8, 3-växlad automat och HT. Den är restaurerad på 90-talet och har därefter rullat som weekendcruiser på lokala träffar i Florida (det var på en sådan vi fann den). Den är nybesiktigad "för evigt". Nu kan det vara din tur att njuta av den... slå en signal på 0703158080 så bjuder jag på en mysig provtur!..


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/607/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.