Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1961 Dodge Lancer 770 GT 2dHT Svensksåld ##7690 MIL!

1961 Dodge Lancer 770 GT 2dHT Svensksåld ##7690 MIL!

1961 Dodge Lancer 770 GT 2dHT Svensksåld ##7690 MIL!

Årsmodell: 1961
Pris: 129.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Detta måste betecknas som unikt! Modellen är tillverkad i 44864 ex och ändå ser man aldrig någon, varken här eller i USA. Nästan alla är bortskrotade, upprostade eller sönderraggade på 60/70-talet. Denna svensksålda tidskapseln har rullat totalt 7690 mil hos fyra omtänksamma ägare, den förste ägde den till 1994. Den är i ett mycket bra och välvårdat skick, hel och fin överallt. Den är supermysig att köra med sin raksexa och tryckknappsautomat OCH den väcker garanterat mer känslor än vilken Cadillac 59:a som helst på träffarna. Den är besiktigat "för evigt" och det medföljer massor av dokumentation och bra-att-ha-prylar. Släng dig på luren och ring 0703158080 om du vill äga den här unika och balla rymdfarkosten!..


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/609/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.