Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1967 Buick Electra 225 Custom Convertible ##14977 MIL##

1967 Buick Electra 225 Custom Convertible ##14977 MIL##

1967 Buick Electra 225 Custom Convertible ##14977 MIL##

Årsmodell: 1967
Pris: 249.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Här ges du möjlighet att köpa en oförstörd och väldokumenterad deuce-and-a-quarter som rullat futtiga 14977 svenska mil hos två ägare. Den är nobel i utförandet med sin fina benvita (Ivory) lack, blanka krom och välmatchande, oslitna originalinredning i Saddle Tan. Den är kanonbra att köra; tight och skrammelfri med bra tryck från den 360 hästar starka 430:an och distinkta växlingar genom TH400:an. Modellen är tillverkad i små 6941 ex och är numera svårfunnen, speciellt i detta extremt välvårdade originalskick. Det medföljer massor av dokumentation som t ex original köpekvitto, manualer, protecto plate, körjournaler, kvitton, m m... Den är nybesiktigad och skall inte visas upp igen förrän 2099. Ring direkt på 0703158080 och se till att just du blir näste stolte ägare!

---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/613/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.