Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1950 Buick Super SUPERFINT DOLLARGRIN ##7090 MIL##

1950 Buick Super SUPERFINT DOLLARGRIN ##7090 MIL##

1950 Buick Super SUPERFINT DOLLARGRIN ##7090 MIL##

Årsmodell: 1950
Pris: 195.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

George fyller 90 i år så nu skulle sista Buicken i samlingen säljas. Han var andre ägaren och fann den i ett warehouse 1978, där den varit undanställd sedan 1957. Under sin ägartid har han restaurerat det lilla som behövdes med varsam hand samt samlat på sig alla tänkbara tillbehör som t ex de åtråvärda HELMS bumper guardsen (försök hitta sådana om du kan!) och de gälade portholesen, för att nämna några... Sedan senaste servicen 2001 har den rullat knappt 50 mil och i skrivande stund har den rullat totalt 7088 mil! Bilen är i ett jämnt kanonfint skick med bibehållen originalkänsla. Den är en dröm att pysa fram i, stabil, tyst och skrammelfri. Den är nybesiktigad med beröm och skall troligen aldrig mer in. Så, söker du stora karossen med den ikoniska vattenfallsgrillen skall du inte missa detta exemplaret... ring direkt på 0703158080 och försäkra dig om att den blir din!..


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil alt. förmedlar den (vi tar 10% vid försäljning). Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/615/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.